Over mij

Studio Sica

Ik ben Jessica Hoek, interieurontwerper bij Studio Sica. In mijn baan als interieurontwerper kan ik andere mensen helpen met het creëren van een mooi en warm thuis. Ik heb altijd al een grote interesse gehad voor alles wat met interieur en interieurstyling te maken heeft. Dat ik van mijn passie mijn baan heb kunnen maken is een droom die uitgekomen is! Ik krijg energie van het maken van mooie interieurontwerpen die volledig aansluiten bij de wensen van de klant. In mijn ontwerpen hou ik dan ook rekening met ieders budget, zodat een fijn thuis voor iedereen mogelijk is. 

 

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies om van jouw huis een stijlvolle en comfortabele ruimte te maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik sta klaar om jou te helpen bij het creëren van een interieur dat perfect bij jouw smaak, behoeften en levensstijl past. Of je nu een nieuwe woning hebt gekocht, je huidige interieur wilt vernieuwen of gewoon wat frisse ideeën nodig hebt, ik bied op maat gemaakte oplossingen die je zullen inspireren.

 

Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen!